Supply & Demand Planner (COMPLETED) – Zuid Holland

Introduction

Deze vacature staat niet meer open. Bekijk in het vacature overzicht de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Organization

Ben jij hands-on en analytisch sterk, en beschik je over de capaciteiten om zelfstandig een visie voor het planningsproces uit te dragen? Ben je systeemtechnisch goed onderlegd en ben je procesmatig sterk? Dan ben jij de Demand & Supply Planner waar we naar op zoek zijn!

Als Demand & Supply Planner kom je te werken in een internationale omgeving en is het je taak om supply en demand zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Dit doe je aan de hand van analyses van historische data, promoties en toekomstige product- en categorie ontwikkeling. Je hebt daarmee zicht op de gehele goederenstroom, waarbij je service en kosten altijd optimaal probeert te balanceren en dus het gehele proces van A tot Z beheert. De Supply Chain Planning afdeling kan nog flink doorontwikkeld worden waardoor je op zowel operationeel als tactisch/ strategisch niveau kunt opereren.

In deze functie kom je te werken op de afdeling Operations binnen de divisie ‘Foods’. Je hebt nauw contact met verschillende stakeholders, zoals Inkoop, Operations en VAS (value added services). Je rapporteert aan de Head of Operations Manager en je bent een toegevoegde waarde voor het team door jouw uitstekende analytische- en communicatieve vaardigheden.

Requirements

  • Hbo / Wo werk- en denkniveau; afstudeerrichting in Supply Chain Management en/of Logistiek;
  • 2-4 jaar werkervaring in een Demand/Supply Planning rol;
  • Ervaring binnen de FMCG-industrie is een pre;
  • Vaardig met Excel en bij voorkeur kennis van ERP-software;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en in staat om teams met je mee te krijgen;
  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend, in woord en geschrift;
  • Resultaat- en oplossingsgericht.

Application

– No longer accepting candidates –

Doorzoek deze website