Workshop Duurzame Inspiratie – Utrecht

Introduction

Hoe zorg je ervoor dat jijzelf en jouw werknemers duurzaam geïnspireerd blijven?

Wij nodigen je graag uit voor onze workshop Duurzame Inspiratie. Een interessante bijeenkomst in samenwerking met Matthijs Bierman, voormalig directeur Triodos Bank Nederland.

Het werk verandert snel, onder andere door digitalisering. Daarnaast zullen we langer doorwerken dan de generaties voor ons. Zonder duurzame inspiratie kun je niet duurzaam inzetbaar blijven. Daarom is het goed om stil te staan hoe we onze werkomgeving kunnen veranderen om een goed klimaat te creëren voor duurzame inspiratie, inzet en resultaten.

Agenda

Het wordt een interactieve middag waarin we met het met elkaar hebben over (het belang van) persoonlijke drijfveren, het duurzaam inspireren van medewerkers en jezelf. Om 18.00 uur sluiten we af met een walking dinner en mogelijkheid tot netwerken.

Organization

Locatie en kosten

De workshop wordt gehouden in Mereveld te Utrecht op een unieke, idyllische locatie met ruime parkeermogelijkheden. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM en zorgen er samen met Mereveld voor dat alles veilig en Corona-proof verloopt.

De kosten van de workshop bedragen €250,- (inclusief walking dinner).

Information

Aanmelden of meer informatie? Stuur een mail naar: evie@inspired-talent.com.

Doorzoek deze website